Voor het zomerreces heeft Frans Krasovec aangegeven om zijn werk als commissielid voor Ons Kerkrade neer te leggen. Na vele jaren van politiek bedrijven in de gemeente Kerkrade en daarvoor Eygelshoven is het goed geweest voor Frans: “Ik merk dat het steeds meer energie kost om politiek op het niveau te blijven bedrijven zoals ik dat altijd gedaan heb en zoals de mensen dat van mij mogen verwachten. Ik ben 75 jaar en het is tijd om het stokje over te dragen aan de jeugd”.

Frans zal als Ons Kerkrade op de achtergrond met raad en daad blijven steunen in de toekomst. Zijn plaats in de commissie wordt overgenomen door David Douma.

Frans heeft tijdens de laatste verkiezingen als lijstduwer Ons Kerkrade op sleeptouw genomen en daar is de partij hem zeer dankbaar voor.

Mede door het geloof van Frans in Ons Kerkrade en zijn tomeloze inzet en steun tijdens de laatste verkiezingen heeft hij enorm bijgedragen aan het geweldige verkiezingsresultaat en de partij daar gebracht waar ze nu staat!