Dit jaar geen dure OK-kerstadvertenties maar een financieel steuntje aan een goed doel. Fijne feestdagen en een gezond 2016!

Het einde van het jaar nadert en mooie tijden zijn aangebroken, maar niet voor iedereen is dit even ‘makkelijk’. Met de kerstmis voor de deur en de jaarwisseling in aantocht sta je als politieke partij stil bij de gebeurtenissen van het afgelopen jaar en waar men nog iets kan bijdragen aan de samenleving.

Als vervolg op onze voedselbank actie van 2014 en in het verlengde van onze tweede voedselbank-motie voor o.a. het verhogen van de vergoeding aan de voedselbank, heeft Ons Kerkrade dit jaar gekozen om 21 personen / gezinnen een steun in de rug te geven en hun buik te vullen.

In samenwerking met Jumbo Carboonplein hebben wij 21 ‘stevige’ voedselpakketten gedoneerd aan 21 personen / gezinnen die werkzaam of betrokken zijn bij de Kansenwinkels in Kerkrade West.

Geen dure krantreclame, teamuitjes of eindejaarsborrel met gevulde buiken. De mensen centraal, is immers ons motto!

Ons Kerkrade wenst iedereen bijzonder warme feestdagen en een gezond 2016. We hopen dat wij in 2016 ook weer voor u klaar mogen staan!